GERÇEK SENİ ÖZGÜR KILAR

Özgürlüğün sınırları var mıdır? Adına özgürlük deyip giydiğimiz tüm hırkaları çıkarırsak geriye ne kalır? Kendimizi özgür sandığımız anlar ve durumlarda gerçekten özgür müyüz? Ya da en basit soru haliyle özgürlük nedir?

Birilerinin yaşam alanına müdahale ederken özgürlük kavramı işin neresinde kalıyor? ‘Hayır’ demeyi öğrendiğimizde mi özgürleşiyoruz, yoksa ne olduğunu bile bilmediğimiz ideolojilerin ezberinde kendimizi özgür mü sanıyoruz? 

Bir hak ihlaline karşı aklımız bülbül, parmaklarımız şövalye kesilip, dilimiz lal olup kimsenin önünde duramazken; kendi özgürlük mücadelesinde nasıl gerçek olur insan? 

Gerçek sandığımız şeyler ya bir başkasının yalanıysa ve biz bu başkalaşmış yalanlarla sıkışmış ve farkında değilsek?

Kafamızda deli sorular, içimizde sönmeyen ateş özgürlüğe koşuyoruz ama ucu bucağı olmadan…

Sizin de bu gerçeği arayış ve özgürlük yolculuğunda bizimle paylaşacak “o an” larınız varsa yeni sayımızda bizimle olmanızı istiyoruz.

Cemre Tosun
Aralık Mag. Fotoğraf Editörü

.
Siz de “Gerçek Seni Özgür Kılar” konu başlığında içerik ürettiğimiz 8. sayımızda fotoğrafınızla yer almak isterseniz 11 Kasım 2024, saat 21.00’a kadar doldurmanız gerekiyor. Unutmayın her fotoğrafçı yalnızca 1 eseri ile katılabiliyor. (Birden fazla katılım olması durumunda, fotoğrafçının ilk doldurduğu formda yer alan fotoğraf esas alınacaktır.)

Tüm katılımcılara teşekkür eder, bol şans dileriz.

FOTOĞRAF GÖNDERİM FORMU